Jaarrekeningen
jaarrekeningen

Met de jaarrekening die we voor uw bedrijf of organisatie kunnen samenstellen, geven we een helder overzicht van de resultaten over het boekjaar en van de financiële (balans)positie per einde van het boekjaar. Een jaarrekening of tussentijdse rapportage kan u ondersteunen bij het nemen van bijvoorbeeld een investeringsbesluit, het indienen van een financieringsaanvraag of het treffen van maatregelen die de winstgevendheid van uw bedrijf kunnen vergroten.

Onderscheidend
Ons belangrijkste standpunt is altijd dat de jaarrekening voor u als ondernemer slechts een bevestiging zou moeten zijn van wat u in grote lijnen al had verwacht. U wilt geen verrassingen achteraf. Onze specialisten blijven gedurende het hele boekjaar betrokken bij uw business. Dat is wat Kentfort onderscheidend maakt.

Preferred supplier van Exact
Kentfort is al jaren preferred supplier van Exact. Dat geeft vertrouwen. Naast Exact werken wij met de meest uiteenlopende software en boekhoudsystemen. We vinden dus altijd wel aansluiting!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Kentfort op het gebied van administratie en jaarrekeningen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wij werken onder andere met

Wat onze klanten zeggen

Op basis van onze KLEOS administratie worden onze jaarrekeningen en fiscale aangiften perfect door Kentfort verzorgd.
Reinhardt Lagerwaard, Lagerwaard Advocatuur
Dankzij de inzet van Kentfort hebben wij onze project-beheersing efficiënt en effectief geborgd.
Jaap Peelen, Van der Weerd Grafhorst BV
Wij opereren hoofdzakelijk op buitenlandse markten. Dankzij de (interim) financiële verslaglegging door Kentfort houden wij onze operatie wereldwijd onder controle
Dick van Tintelen, Novum Pharma