Fiscaliteit
fiscaliteit

Of het nu gaat om ondernemingen, rechtspersonen of privépersonen: Kentfort kan uw zorgen op fiscaal gebied volledig uit handen nemen. De aangiftepraktijk binnen onze organisatie zal waar nodig anticiperen op de toekomst van uw bedrijf. En we leiden u door het oerwoud van fiscale regels en wetten. Dat daarbij soms de landsgrenzen overgestoken worden, is geen uitzondering. Ook in- of buiten Europa, kunnen we u uitstekend begeleiden, waarbij ook zaken als bijvoorbeeld ‘transferpricing’ aan de orde komen.

Bedrijfsopvolging
U bent als ondernemer nog volop en met veel plezier dagelijks bezig met uw business en haar uitdagingen. Wellicht denkt u af en toe na over bedrijfsopvolging, maar heeft het nog niet uw volle aandacht. Toch is het goed tijdig over deze materie na te denken. Het regelen van een goede bedrijfsopvolging en daarmee continuering van uw bedrijf is een complexe zaak. Hoe eerder u de nodige stappen zet, hoe soepeler het proces uiteindelijk verloopt. De specialisten van Kentfort kennen alle ins en outs van bedrijfsopvolging. Onze specialisten adviseren u graag over alle mogelijkheden, ook op fiscaal gebied.
Benieuwd naar alle ins en outs op het gebied van Fiscaliteit? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met een van onze specialisten.

Wij werken onder andere met

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben de interim controlling van onze administratie naar volle tevredenheid bij Kentfort belegd
Michiel Fransen, Dutchband BV
Door de hands-on inzet van Kentfort expertise hebben wij ons groeiscenario kunnen realiseren.
Taco Carlier, VanMoof Global Holding BV
Dankzij Kentforts financiële verslaglegging houden wij onze operatie wereldwijd onder controle.
Dick van Tintelen, Novum Pharma