jaarrekeningen

Met de jaarrekening die we voor uw bedrijf of organisatie kunnen samenstellen, geven we een helder overzicht van de resultaten over het boekjaar en van de financiële (balans)positie per einde van het boekjaar.

fiscaliteit

Of het nu gaat om ondernemingen, rechtspersonen of privépersonen: Kentfort kan uw zorgen op fiscaal gebied volledig uit handen nemen. De aangiftepraktijk binnen onze organisatie zal waar nodig anticiperen op de toekomst van uw bedrijf. En we leiden u door het oerwoud van fiscale regels en wetten.

uitbesteding bedrijfsprocessen

U wilt ondernemen, bezig zijn met uw business en het optimaliseren ervan. De administratieve processen in uw bedrijf vormen eerder een last dan een lust, en u zou ze daarom het liefst uitbesteden. Door specifieke zaken over te laten aan een ter zake kundige, krijgen u of uw medewerkers weer de ruimte om zich te richten op de kerntaken.

Wij werken onder andere met

Wat onze klanten zeggen

Op basis van onze KLEOS administratie worden onze jaarrekeningen en fiscale aangiften perfect door Kentfort verzorgd.
Reinhardt Lagerwaard, Lagerwaard Advocatuur
Dankzij de inzet van Kentfort hebben wij onze project-beheersing efficiënt en effectief geborgd.
Jaap Peelen, Van der Weerd Grafhorst BV
Wij opereren hoofdzakelijk op buitenlandse markten. Dankzij de (interim) financiële verslaglegging door Kentfort houden wij onze operatie wereldwijd onder controle
Dick van Tintelen, Novum Pharma