Strategie & financiering
strategie & financiering

Kansen zien in de markt en de uitdaging aangaan, daar gaat het om in ondernemen. Of u nu doorgewinterd ondernemer bent, of net start. U wilt die kansen benutten, en dat eist al uw aandacht op. Dat is dan ook waar uw focus ligt: het ontwikkelen, aanbieden of uitbreiden van uw diensten of producten. De tijd en soms ook kennis voor het uitwerken van een strategisch plan ontbreekt daardoor doorgaans, om nog maar te zwijgen over het rond krijgen van een bijbehorende financiering. Onderwerpen die nu juist het verschil kunnen maken om een kans te benutten.

Hier ligt de kracht van Kentfort. Onze specialisten zijn ter zake kundig. Ze kennen de klappen van de zweep wanneer het aankomt op strategie en businessplannen. Ze helpen u bijvoorbeeld door de wirwar van mogelijkheden om kapitaal te verkrijgen. Samen met u onderzoeken ze welk pad het best bewandeld kan worden en daarmee de kans van slagen zo groot mogelijk te maken. Daarnaast heeft u de zekerheid dat zaken op juridisch vlak correct zullen zijn, en dat de nodige regelgeving nageleefd worden.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Kentfort op het gebied van Strategie en Financiering? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wij werken onder andere met

Wat onze klanten zeggen

Op basis van onze KLEOS administratie worden onze jaarrekeningen en fiscale aangiften perfect door Kentfort verzorgd.
Reinhardt Lagerwaard, Lagerwaard Advocatuur
Dankzij de inzet van Kentfort hebben wij onze project-beheersing efficiënt en effectief geborgd.
Jaap Peelen, Van der Weerd Grafhorst BV
Wij opereren hoofdzakelijk op buitenlandse markten. Dankzij de (interim) financiële verslaglegging door Kentfort houden wij onze operatie wereldwijd onder controle
Dick van Tintelen, Novum Pharma